B.R.U.S.H 30

69,95

De B.R.U.S.H maakt het haar glad, pluisvrij en glanzend. Daarnaast kun je de borstel ook indraaien, waardoor er slag/grove krullen mee te maken zijn. Ook kan je de borstel gebruiken om volume bij de aanzet te creëren.

Beschrijving

De B.R.U.S.H. Warmteborstel 30 mm is de perfecte tool waarmee je prachtige golven en/of volume in het haar kan creëren. De warmteborstel beschikt over een prachtig all black design met een rubberen handgreep. De technische onderdelen van de B.R.U.S.H. Warmteborstel zijn geïnfusseerd met Keratine, Arganolie en Macadamiaolie. Dit is verwerkt in de aluminium cilinder, je hoeft dit niet bij te vullen. Als je de warmteborstel 2 keer per dag gebruikt dan heb je langer dan 5 jaar plezier van de B.R.U.S.H. Warmteborstel. De warmteborstel geeft warmte af, maar blaast geen warme lucht.

De olien zorgen ervoor dat het resultaat ultra glanzend, pluisvrij en glad zal zijn, met een professionele finish! De B.R.U.S.H. Warmteborstel 30 mm is perfect voor het stylen van het haar, zoals het creëren van golven of een volumineus kapsel. Bovendien zorgt de B.R.U.S.H. Warmteborstel voor een prachtig pluisvrij kapsel, omdat de borstel Ionic Technologie bevat. Dit zorgt ervoor dat de positieve ionen in het haar worden geneurtraliseerd, wat resulteert in pluisvrij en glad haar. De warmteborstel over een Soft Touch Technology, wat wil zeggen dat de borstel een rubberized coating heeft. De B.R.U.S.H. Warmteborstel wordt geleverd met een GRATIS hittebestendige handschoen, waardoor je prachtige golven maakt zonder je handen te verbranden!

De B.R.U.S.H. Warmeborstel warmt in slechts 90 seconden op tot 180°C graden en is verkrijgbaar in 2 verschillende groottes; 40mm en 30mm. De 30mm is geschikt voor korter haar.

Hoe te gebruiken?

Je gebruikt de B.R.U.S.H bij voorkeur op droog haar. Hij warmt snel op dus je bent vlug klaar. Ideaal om ’s ochtends voor je werk of school maar ook om tussendoor even je haar bij te werken. Check ’t filmpje van Gwen.

Kenmerken:

M.A.K. technologie, de technische onderdelen zijn geïnfuseerd met Macademia olie, Argan olie en Keratine.

Keratine:

Een natuurlijke lichaamseigen proteïne die het haar herstelt en voedt. Natuurlijk haar bestaat uit 95% uit keratine, maar door weersinvloeden, hitte van stylingtools en kleuren neemt dit flink af. De keratine in de B.R.U.S.H helpt het haar weer zacht en glanzend te maken.

Argan Olie:

Het helpt het natuurlijke vochtgehalte in het haar te herstellen en beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf.

Macademia Olie:

Een natuurlijke olie, die niet vettig aanvoelt. Macadamia olie beschermt het haar tegen de zon en voedt daarnaast het haar.

Ionic technologie, neutraliseert de positieve ionen in het haar waardoor het pluisvrij en glad gemaakt wordt.

Soft Touch technology, de B.R.U.S.H heeft een rubberized coating.

Onderhoud:

Maak de warmteborstel regelmatig schoon, dit is hygiënischer en zorgt voor een langere levensduur. Controleer of de stekker uit het stopcontact is en de warmteborstel is afgekoeld. Veeg het vuile gedeelte schoon met een vochtige, zachte doek. Niet schrobben.

Specificaties:

Keramische platen, temperatuur tot 180 graden, 1 warmtestand, 3 meter snoer, 90 seconden opwarmtijd, diameter 30 mm.