Fine Intellect Conditioner

10,95

Een volume opbouwende conditioner. Het bouwt volume op en zorgt voor lichtgewichtlokken met veel veerkracht. Het is een cocktail van Australische ingrediënten die het haar vanaf de aanzet versterken en body geven. Dit formaat ideaal voor in sport tas, weekendje weg of vakantie.

Beschrijving

Een conditioner dat speciaal ontwikkeld is om het haar vol en volumineus te maken. Het maakt het haar dikker en geeft het extra kracht zodat het makkelijker in model te brengen is. Lilly Pilly is een Australische bloem waarvan het extract werkt als natuurlijk collageen en zorgt dat het haar verdikt wordt. Davidsonia Plum is een plantenextract uit het Australische regenwoud dat het haar beschermt tegen oxidatie en schade door zon. Keratines zijn natuurlijke bouwstenen voor het haar dat het beschermt tegen schade, pluis voorkomt en de lengtes en punten beschermt en Coco-Caprylate is een moisturizer onttrokken uit kokosnoot dat een enorm ontwarrende werking heeft en haar zacht maakt zonder het te verzwaren en veel glans geeft. Resultaat; dikker haar, volume en body, veerkracht en glans. Dit product is ook vrij van Sodium Chloride, Propylene Glycol, Triclosan en MIT. (50ml)

Hoe te gebruiken?

Frequent gebruik zorgt voor body en volume. Goed verdelen over handdoek droog haar en 1-2 minuten laten intrekken voor het beste resultaat.