Olaplex No3

32,50

De Hair Perfector is de Olaplex herstelbehandeling die je zelf 1x per week thuis uitvoert. Het herstelt de verbroken zwavelbruggen aan de binnenkant van het haar blijvend, zonder dat de resultaten worden uitgespoeld na een aantal wasbehandelingen. Repareert alledaagse beschadigingen aan het haar als gevolg van styling, warmtebronnen ( föhn/stijltang) en invloeden van buitenaf (UV, warmte, vocht, chloor) tussen de bezoeken aan de kapsalon door. De Hair Perfector is 100% veganistisch.

 

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Een super thuisbehandeling die beschadigd haar weer herstelt. Door het stylen, föhnen en verven van het haar, raakt het haar beschadigd en worden de verbindingen in het haar continue gebroken. Olaplex is de perfecte hulp om je haar weer in topconditie te brengen. Hij zorgt ervoor dat de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen de salonbehandelingen door behouden blijft. Olaplex is vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, MIT, DEA,aldehyden, gluten, noten en is niet op dieren getest. 100% vegan.

Hoe te gebruiken?

Breng de Hair Perfector aan op handdoekdroog haar, en laat deze minimaal 10 minuten inwerken. Bij zeer beschadigd haar wordt het aangeraden om de hairperfector 20 minuten te laten inwerken.Veel van onze klanten slapen er een nachtje mee.  Spoel de Hair Perfector van Olaplex vervolgens zorgvuldig uit. Was en verzorg het haar na de behandeling met een de Olaplex shampoo nr 4 en de Olaplex conditioner nr 5. De Olaplex No.3 Hairperfector mag meer dan één keer per week gebruikt worden.